Tăriceanu: Şi eu, şi colegii mei vom vota acest guvern. Decât niciun guvern, mai bine unul slab

  • Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a spus că atât el, cât şi formaţiunea pe care o reprezintă vor vota pentru învestirea Guvernului Cîţu, joi, în Parlament.
  • Tăriceanu a cerut celor de la PNL să îşi susţină propriul guvern şi să voteze la vedere.
  • Camera Deputaţilor şi Senatul vor vota, în plen reunit joi, de la ora 16.00, învestirea Guvernului Cîţu.
831 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Şi eu, şi colegii mei vom vota acest guvern. Decât niciun guvern, mai bine unul slab

Tăriceanu: Şi eu, şi colegii mei vom vota acest guvern

„Şi eu, şi colegii mei vom vota acest guvern. Plec de la următoarea consideraţie – decât niciun guvern, mai bine un guvern slab. Decât să ajungem în situaţia să nu avem niciun gvern, prefer să avem unul care să creeze premisele pentru a combate eficient criza”, a declarat acesta într-o filmare postată, miercuri, pe Facebook.

Tăriceanu a cerut celor de la PNL să îşi susţină propriul guvern şi să voteze la vedere.

„Cred că mâine este un examen de minima responsabilitate, atât a preşedinteţui, cât şi a PNL-ului. Sper ca mâine să fie votat guvernul şi să îşi intre în atribuţii. Solicităm şi preşedintelui să dea dovadă de responsabilitate şi PNL să voteze la vedere mâine”, a spus acesta.

El a declarat că trebuie să se ţină cont şi motivarea Curţii Constituţionale privind decizia referitoare la conflictul dintre Parlament şi Preşedintele României:

„Trebuie să avem în vedere şi decizia Curţii Instituţionale care a dat ieri motivarea şi care stabilit ieri clar că preşedintele trebuie să desemneze un premier în vederea realizării finalităţii pentru care a fost constituită procedura constituţională a guvernului”, a mai spus Tăriceanu.

Camera Deputaţilor şi Senatul vor vota, în plen reunit joi, de la ora 16.00, învestirea Guvernului Cîţu, potrivit unei decizii aprobate luni de conducerea Legislativului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici