Tăriceanu şi Oprea au obţinut mandate de deputat, iar Iordănescu mandat de senator, în Ilfov

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi actualul senator PSD Gabriel Oprea au obţinut mandate de deputat, în Ilfov, în urma celei de a doua etape a redistribuirii, potrivit procesului verbal al BEJ Ilfov, postat pe site-ul Biroului Electoral Central.

116 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu şi Oprea au obţinut mandate de deputat, iar Iordănescu mandat de senator, în Ilfov

Tăriceanu şi Oprea au obţinut mandate de deputat, iar Iordănescu mandat de senator, în Ilfov

Gabriel Oprea (PSD-PC), Călin Popescu Tăriceanu (PNL), Ioana Şandru (PDL) şi Mircea Marin (PDL) au devenit deputaţi de Ilfov, în urma redistribuirii mandatelor de deputaţi de către Biroul Electoral Judeţean Ilfov.

Procesul verbal al BEJ Ilfov postat, marţi seara, pe site-ul oficial al Biroului Electoral Central, arată că niciunul dintre cei patru nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a depăşi coeficientul electoral al circumscripţiei şi a fi declaraţi deputaţi din prima etapă a distribuirii mandatelor.

Oprea a întrunit 14.277 voturi, Tăriceanu – 10.121, Şandru – 11.760 şi Marin - 14.260.

Fostul acţionar al echipelor de fotbal Universitatea Craiova şi Dinamo, Gigi Neţoiu, care a candidat din partea PSD-PC, nu a obţinut mandatul de deputat.

La Senat, cele două mandate din Ilfov au fost atribuite, tot în urma celei de-a doua etape a redistribuirii, social-democratului Anghel Iordănescu şi democrat-liberalului Iulian Urban, mai relevă procesul verbal al BEJ Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici