Târziu: Ciolacu şi Ciucă încearcă să pună monopol pe ţară

Senatorul AUR Claudiu Târziu consideră că amânarea în Parlament a dezbaterii ordonanţei privind comasarea alegerilor este ”încă un gest disperat făcut de PNL şi PSD pentru a avea garanţia că opoziţia va fi împiedicată să acţioneze”.

591 afișări
Imaginea articolului Târziu: Ciolacu şi Ciucă încearcă să pună monopol pe ţară

Târziu: Ciolacu şi Ciucă încearcă să pună monopol pe ţară

Claudiu Târziu e de părere că amânarea în Parlament a dezbaterii ordonanţei privind comasarea alegerilor este un gest disperat făcut de PNL şi PSD pentru a avea garanţia că opoziţia va fi împiedicată să acţioneze.

”Concret, într-o şedinţă reunită a Comisiei juridice cu administraţia publică, şedinţă care a durat doar cinci minute, senatorii au amânat cu două săptămâni aprobarea ordonanţei de urgenţă care comasează alegerile. Motivul? Este nevoie de un termen mai lung pentru amendamente şi comunicare. Acum, când au nevoie de orice tertip ca să tragă de timp, respectă regulile Parlamentului, în timp ce alte proiecte trec uneori şi fără dezbatere. Este ireal cum Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă încearcă să pună monopol pe ţară, iar partidele de opoziţie nu au instrumentele necesare să acţioneze, fiind cenzurate. Nu o să ne oprească!”, a arătat senatorul AUR Claudiu Târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici