Târziu se opune proiectului privind recunoaşterea cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex

„Cătălin Predoiu a publicat pe şest un proiect de lege prin care România oferă pentru prima dată drepturi unui cuplu căsătorit format din persoane de acelaşi sex”, afirmă Claudiu Târziu (AUR). El cere retragerea proiectului din dezbatere publică.

698 afișări
Imaginea articolului Târziu se opune proiectului privind recunoaşterea cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex

Claudiu Târziu, Facebook


AUR cere ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, să retragă proiectul de lege prin care un cuplu căsătorit format din persoane de acelaşi sex ar urma să fie recunoscut în România în ceea ce priveşte libera circulaţie: Românii au ultimul cuvânt de spus şi mergem la referendum, dacă este cazul!

Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, solicită ministrului de Interne Cătălin Predoiu să retragă din dezbaterea publică proiectul de lege pentru completarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 194/2002 privind regimul străinilor în România, prin care un cuplu căsătorit format din persoane de acelaşi sex ar urma să fie recunoscut în România în ceea ce priveşte libera circulaţie.

„Profitând de faptul că e o perioadă de concedii şi că lumea e relaxată, nu cu ochii la ştiri, ministrul de Interne Cătălin Predoiu a publicat pe şest un proiect de lege prin care România oferă pentru prima dată drepturi unui cuplu căsătorit format din persoane de acelaşi sex. Cer ministrului de Interne să retragă proiectul de lege din dezbaterea publică şi să aştepte decizia Parlamentului, care are pe masa sa un proiect pentru adoptarea unei declaraţii cu privire la susţinerea familiei naturale. AUR vrea, astfel, o confirmare din partea partidelor parlamentare că susţin familia naturală. De asemenea, am cerut Guvernului să conteste decizia CEDO privind căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. În caz contrar, mergem la referendum, pentru că ştim că românii sunt de partea noastră", a declarat Claudiu Târziu.

Alianţa pentru Unirea Românilor a depus la Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului un proiect pentru adoptarea unei declaraţii cu privire la susţinerea familiei naturale. Propunerea AUR va fi dezbătută în perioada următoare în cadrul comisiilor de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici