Tătaru ţine în şah restaurantele: Avem regulile, ele trebuie adaptate şi respectate

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor există din momentul redeschiderii teraselor, însă trebuie adaptate şi respectate, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

1323 afișări

„Orice nouă măsură de relaxare se ia în context epidemiologic. Noi aveam în plan măsuri de relaxare inclusiv la 1 iulie. Suntem într-un moment în care, încă de joi, am iniţiat un grup de lucru, atât responsabilii INSP, Ministerului Sănătăţii, precum şi specialişti din HoReCa pentru a cădea de acord asupra unor reguli pe care noi, de altfel, le-am şi stabilit la redeschiderea teraselor, numai că o parte din parteneri respectă mai puţin aceste reguli. O dată cu stabilirea regulilor, care din punctul nostru de vedere există, trebuie doar adaptate la restaurante, mai e şi respectarea acestor reguli”, a declarat Nelu Tătaru.

El a fost întrebat dacă restaurantele vor fi redeschise pe 9 iulie.

„În măsura în care vom avea o concluzie în acest grup de lucru, vom aborda, tot în context epidemiologic, şi momentul redeschiderii restaurantelor. Noi vrem să fie cât mai repede”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici