Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 53,59% din voturi - rezultate parţiale

Candidatul PDL Teo Trandafir a obţinut 53,59% din voturi - 6.473, iar contracandidata sa de la PSD-PC Liliana Mincă a fost votată de 46,41% din alegătorii Colegiului 19, adică 5.605, potrivit rezultatelor anunţate de Biroul Electoral după numărarea voturilor la 50 din cele 61 de secţii.

37 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 53,59% din voturi - rezultate parţiale

Teo Trandafir a câştigat alegerile din Colegiul 19 cu 53,59% din voturi - rezultate parţiale (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Municipal, Iulian Ivan, a declarat că mai sunt de centralizat rezultatele de la 11 secţii de votare, iar rezultatul final al alegerilor parlamentare parţiale din Colegiul 19 va fi anunţat luni, la ora 12.00.

Potrivit lui Ivan, numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 12.263.

Numărătoarea paralelă făcută de democrat-liberali a indicat că Teodora Trandafir a câştigat alegerile pentru un mandat de deputat în Colegiul 19, obţinând 8.154 de voturi, reprezentând 54,03% , iar candidatul PSD-PC, Liliana Mincă, a primit 6.639 voturi, respectiv 45,97% .

Prezenţa la vot a fost de 14,65%.

În cazul alegerilor parlamentare parţiale, rezultatul votului se stabileşte din primul tur, câştigător fiind candidatul cel mai bine clasat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici