Teo Trandafir are datorii de 153.807 lei în urma campaniei electorale

Deputatul PDL Teo Trandafir a avut, în recenta campanie electorală în urma căreia a obţinut un loc în Parlament, venituri de 20.000 de lei şi cheltuieli de 173.807,06 lei, datoriile cu care a rămas fiind de 153.807,06 lei.

26 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir are datorii de 153.807 lei în urma campaniei electorale

Teo Trandafir are datorii de 153.807 lei în urma campaniei electorale (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Potrivit raportului detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale al candidatului PDL, dat publicităţii marţi de Autoritatea Electorală Permanentă, veniturile lui Trandafir s-au constituit din transferuri de la partid.

În campania electorală, Teo Trandafir a făcut cheltuieli de protocol în valoare de 1.188,81 lei, cheltuieli pentru tipărituri şi alte materiale promoţionale de 66.510,30 lei, cheltuieli pentru publicitate în presă, la radio şi televiziune de 4.090,77 lei, cheltuieli pentru publicitate stradală de 70.016,41 lei, cheltuieli pentru servicii de 19.711,64 lei şi cheltuieli pentru sondaje, cercetare şi consultanţă în valoare de 12.289,13 lei.

În raportul AEP se menţionează că Trandafir figurează cu cheltuieli angajate restante de 169.716,29 de lei.

Contactat de agenţia MEDIAFAX, vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ a precizat că diferenţa dintre venituri şi cheltuieli raportată la AEP este o situaţia frecventă în rapoartele pe care partidele de depun la Autoritate, explicaţia găsindu-se în faptul că acestea au încheiat contracte cu furnizorii de bunuri şi servicii prin care se angajează să facă plăţile după încheierea campaniei electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici