Teo Trandafir, candidatul PDL pentru Colegiul 19 - VIDEO

Teo Trandafir şi-a depus, miercuri, candidatura din partea PDL pentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, după ce cu doar o zi înainte s-a înscris în partid, ea fiind însoţită la Biroul Electoral de Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Mircea Raicu şi Romeo Raicu.

136 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir, candidatul PDL pentru Colegiul 19 - VIDEO

Teo Trandafir, candidatul PDL pentru Colegiul 19 (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Teo Trandafir a venit la sediul Biroului Electoral, la ora 11.00, fiind însoţită de preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, de vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica, de liderul Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, şi de viceprimarul Capitalei Mircea Raicu.

Biroul Electoral a preluat dosarul de candidatură al acesteia pentru alegerile parţiale din Colegiul 19 din Capitală.

Preşedintele Organizaţiei Sector 4, Romeo Raicu, a declarat că Teo Trandafir s-a înscris în partid în cursul zilei de marţi, iar decizia finală a partidului privind candidatura acesteia a fost luată în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Teo Trandafir a declarat că nu a trecut de la presă la politică. "Ele nu sunt complet despărţibile. Sunt complementare şi pot să meargă mână în mână", a afirmat Teo Trandafir.

În plus, ea a spus că a ales PDL pentru că acest partid a hotărât să vină în ajutorul ei pentru a pune în practică mai multe planuri cu care "se chinuie de ani de zile".

"Am spus că momentul acesta este foarte bun, ca şi cum astrele s-ar fi aliniat în favoarea noastră şi iată-mă aici", a mai declarat Teo Trandafir.

Ea a spus că doreşte să meargă în Parlament pentru că îi sunt dragi copiii, pentru că a văzut nişte lucruri care au schimbat-o foarte mult ca om şi doreşte să încerce să schimbe aceste lucruri.

"Este o chestiune de atitudine, pentru că sunt atât de pornită şi atât de furioasă în urma lucrurilor pe care le-am văzut încât sunt sigură că voi reuşi pentru că nu există o altă cale", a declarat Teo Trandafir.

Video Stirileprotv.ro

Despre contracandidata sa, Liliana Mincă, din partea Alianţei PSD+PC, Teo Trandafir a spus că o cunoaşte personal, dar că nu ştie planurile acesteia ca şi politician şi urmează să afle.

Despre fondurile pe care le va cheltui în campania electorală, Teo Trandafir a spus că este prematur să vorbească despre acest lucru.

Teo Trandafir a mai spus că nu a primit nicio altă propunere din partea altor formaţiuni politice pentru a candida în acest colegiu. "A fost vorba despre o ofertă explicită, limpede, pe puncte", a susţinut Teo Trandafir.

Ea a adăugat că decizia de a candida a fost luată de curând şi a fost luată repede şi profund. "Nu am dormit nişte nopţi tot gândindu-mă dacă o fi bine, o fi rău. Mi-e teamă numai să nu dezamăgesc", a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc în 25 aprilie.

Liliana Mincă va fi candidatul comun al Alianţei PSD+PC la alegerile parţiale din Colegiul 19, care vor avea loc în 25 aprilie.

PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, după ce nici PSD+PC nu şi-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, câştigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia Danielei Popa, numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici