Teo Trandafir: Voi fi un om politic atipic şi voi încerca să-mi fac datoria de cetăţean

Candidatul PDL pentru un mandat de deputat în Colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat, după ce numărătoarea paralelă a dat-o drept câştigătoare, că va fi un politician atipic şi a mulţumit PDL.

40 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Voi fi un om politic atipic şi voi încerca să-mi fac datoria de cetăţean

Teo Trandafir: Voi fi un om politic atipic şi voi încerca să-mi fac datoria de cetăţean (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Teo Trandafir a declarat că este foarte emoţionată şi că victoria este importantă atâta vreme cât se obţine aşa cum trebuie, cinstit şi prin muncă.

"O să încercăm să facem o altfel de politică. Nu voi fi om politic ca oricare altul ci, aşa cum spunea Cristi Preda, unul atipic", a spus aceasta.

Teo Trandafir a ţinut să mulţumească PDL pentru această şansă de a candida pentru postul de deputat şi a făcut şi prima promisiune în calitate de parlamentar: că nu se va schimba.

"Voi încerca să rămân alături de dumenavoastră cât de mult se poate", a mai spus ea, declarându-şi disponibilitatea şi pentru colaborarea cu primarul sectorului 4.

Teo Trandafir i-a mulţumit şi primarului Gheorghe Falcă, despre care a spus că a ajutat-o în campanie. "Este un om absolut fabulos, care m-a mânat în luptă şi a înţeles că o atitudine de învingător se vede pe dinafară, dar se simte pe dinăuntru şi mi-a schimbat optica foarte mult", a spus ea.

Ea a promis că va sărbători alături de echipa sa, pentru a marca acest moment şi a mărturisit că nu se aştepta la acest rezultat. "Dacă mă întrebaţi ce audienţe voi face până dimineaţă, v-aş fi spus. La rezultatele scrutinului nu mă pricep", a spus ea.

La rândul lui, preşedintele organizaţiei PDL Sector 4, Romeo Raicu a declarat că este o mare victorie pentru filială, datorată în primul rând omului politic Teo Trandafir, care a venit cu proiecte şi nu doar cu vorbe.

"Am câştigat datorită mobilizării PDL Bucureşti, care merită să fie printre primele organizaţii din PDL", a mai spus el.

Despre Teo Trandafir, Raicu a spus că o va biciui, ca om politic, pentru a îndeplini lucrurile minime pe care le-a promis şi copiii să simtă că au un parlamentar în colegiul 19.

El a ţinut să le transmită celor care nu au venit la vot să găsească motivaţia ca în 2012 să vină la vot să o voteze pentru un nou mandat.

Candidatul PDL Teodora Trandafir a câştigat alegerile pentru un mandat de deputat în Colegiul 19, obţinând 8.154 de voturi, reprezentând 54,03% , potrivit rezultatelor numărătorii paralele a democrat-liberalilor şi anunţate de viceprimarul PDL al Capitalei Mircea Raicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici