Teodor Pop Puşcaş, validat de PSD Cluj drept candidat la Primărie

Fostul comandant al Poliţiei judeţului Cluj, generalul în rezervă Teodor Pop Puşcaş, a fost validat, marţi, de Comitetul Executiv judeţean al PSD Cluj, drept candidat pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

292 afișări
Imaginea articolului Teodor Pop Puşcaş, validat de PSD Cluj drept candidat la Primărie

Teodor Pop Puşcaş, validat de PSD Cluj drept candidat la Primărie

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv, că Teodor Pop Puşcaş este cel mai bun candidat pe care îl putea prezenta filiala.

"Am ajuns la concluzia că domnul Teodor Pop Puşcaş este cel mai bun candidat pe care îl avem. Are o experienţă importantă. S-a implicat în viaţa comunităţi şi considerăm că are o şansă importantă la alegeri”, a spus Soporan.

Acesta şi-a exprimat speranţa ca Pop Puşcaş să intre în turul al doilea al alegerilor parţiale din 15 februarie şi să câştige, în final, funcţia de primar al municipiului.

Desemnarea candidatului PSD Cluj va trebui confirmată şi de conducerea centrală a partidului.

Teodor Pop Puşcaş a declarat, la rândul său, că desemnarea sa ca şi candidat este "o misiune grea” care i-a fost încredinţată.

"Aşa cum am fost obişnuit, voi depune toate eforturile pentru a duce la bun sfârşit această misiune”, a spus candidatul social-democrat.

Teodor Pop Puşcaş este general în rezervă, fost şef al Inspectoratului Poliţiei Judeţean Cluj şi are 54 de ani. El este membru în PSD din anul 2006.

Citeşte şi

Funar, candidatul PRM la Primăria Cluj Napoca

Pictorul Gheorghe Aştileanu, candidatul PNG-CD pentru Primăria Cluj-Napoca

Marius Nicoară, candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici