Teodorovici nu exclude posibilitatea schimbării unora dintre liderii filialelor PSD, după alegeri

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici nu a exclus posibilitatea schimbării unora dintre liderii filialelor PSD unde partidul a obţinut scor mic la alegerile prezidenţiale. El a precizat că discuţii vor fi luni, însă şi marţi în CEx vor fi abordate aceste aspecte.

841 afișări
Imaginea articolului Teodorovici nu exclude posibilitatea schimbării unora dintre liderii filialelor PSD, după alegeri

Teodorovici nu exclude posibilitatea schimbării unora dintre liderii filialelor PSD, după alegeri

„O să discutăm la partid cu toţi colegii de paşii care urmează să fie parcurşi pentru această finală. Mâine, după cum ştiţi, există convocată o şedinţa a Cex şi cred că putem să facem o figura frumoasă. E o discuţie pe care o purtăm astăzi (luni - n.r.) şi mai ales mâine (marţi - n.r.) în CEx, unde vom lua şi câteva decizii în acest sens”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni după-amiaza la sediul PSD din Bucureşti.

Chestionat dacă ar trebui făcute nişte schimbări la şefia unor organizaţii, Eugen Teodorovici a răspuns scurt: „De ce nu?”.

Întrebat în care organizaţii ar trebui făcute schimbări, preşedintele executiv al PSD a replicat: „Discuţia se va purta astăzi şi mai ales mâine în CEx. Pentru fiecare organizaţie plecând, desigur, fie de la coadă clasamentului fie luat fiecare judeţ în parte cu scorul pe care şi l-a sumat fiecare şi să aflăm motivul pentru care acestea nu au fost atinse. Vorbim la modul general, pentru că, repet, sunt locuri în ţară unde lupta poate este puţin mai dificilă din motive diverse. Fie că sunt foarte mulţi candidaţi sau au fost contracandidaţi din cealaltă parte politică”.

De asemenea, Teodorovici a comentat şi asupra votului în Diaspora, precizând că poate PSD nu a avut acţiuni foarte multe peste hotare.

„În Diaspora este poate puţin altfel pentru că nici noi nu am avut acţiuni, să spun aşa, mai multe că număr şi poate un alt fel de acţiuni, din punct de vedere politic, în afară ţării. Şi asta trebuie să fie probabil pentru noi, aceste două săptămânii, un punct important”, a explicat Teodorovoci.

Întrebat dacă este vorba de o comunicare deficitară în Diaspora, preşedintele executiv al PSD a spus că pot fi mai mulţi factori.

„Şi de la comunicare şi acţiunea în sine. Dacă nu ai acţiuni nu prea ai ce să comunici, acţiuni dedicate Diasporei. Eu cred că este o zona pentru care trebuie să avem acţiuni dedicate”, a conchis social-democratul.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marţi după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democraţii vor lua în discuţie strategia de campanie şi excluderea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Conducerea PSD va analiza rezultatul obţinut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraţilor se va întruni miercuri în şedinţă pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor.

Taguri:
teodorovici,
psd,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici