Video Tineri cu ceasuri deşteptătoare şi perne, în faţa Parlamentului, pentru "a-l trezi" pe preşedintele PNL: "Antonescu doarme dus, din zori până la apus!" - VIDEO

Mai mulţi tineri au venit, miercuri, la intrarea în Palatul Parlamentului, aducând mai multe perne, câteva ceasuri deşteptătoare, un filtru de cafea şi mai multe pahare cu cafea pentru preşedintele PNL, Crin Antonescu, căruia îi solicită "să se trezească".

8270 afișări

În faţa Parlamentului sunt prezenţi circa 25-30 de tineri care ţin în mâini foi A3 pe care scrie: "Crin, somn uşor, vise plăcute, puricii să te sărute!", "E un lucru permanent, Crin lipseşte din Parlament!", "Antonescu doarme dus, din zori până la apus!", "România, trezeşte-mă!", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu".

Tinerii au adus şi câteva perne, solicitându-i lui Crin Antonescu fie să se trezească, fie să doarmă în continuare pe aceste perne.

De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea şi câteva pahare, dar şi trei ceasuri deşteptătoare pe care le-au pus să sune, ei spunând că atât cafeaua cât şi ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat că protestul lor este adresat în special preşedintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, întrucât acesta lipseşte de la serviciu, adică de la lucrările Parlamentului.

Deşi la început unii dintre tineri au declarat, pentru MEDIAFAX, că fac parte din organizaţia de tineret a PDL, ulterior aceştia şi-au declinat apartenenţa politică şi le-au spus jurnaliştilor că sunt "simpli tineri" care-i cer lui Crin Antonescu să meargă la serviciu.

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a scris pe blogul personal că în perioada în care a fost ministru nu a primit indemnizaţia de deputat, că din acea postură a mers la Parlament şi a votat "de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL" şi că nu a făcut bani când a ajuns în politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici