Toader: Trandafir a primit cele mai multe voturi pentru excluderea din partid - VIDEO

Liderul grupului parlamentar PDL, Mircea Toader, a declarat luni că Teo Trandafir a primit cele mai multe voturi din partea deputaţilor democrat-liberali pentru excluderea sa din partid.

34 afișări
Imaginea articolului Toader: Trandafir a primit cele mai multe voturi pentru excluderea din partid - VIDEO

Toader: Trandafir (Foto) a primit cele mai multe voturi pentru excluderea din partid (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Mircea Toader a spus că atitudinea lui Teo Trandafir de a nu participa la şedinţa de grup unde se discuta despre sancţionarea celor care au votat moţiunea de cenzură este "similară cu comportamentul din plen".

El a arătat că a încercat să o contacteze telefonic pe Teo Trandafir pentru a o invita să vină la discuţia din grup, dar aceasta nu i-a răspuns.

"La Teo Trandafir au deranjat mai multe, dar gestul (pe care l-a făcut când a votat moţiunea de cenzură - n.r.) a pus capac. Nu numai atât a fost, ea fiind nouă în partid. Eu cel puţin am rugat-o să-şi exprime un punct de vedere la Curtea Constituţională şi nu a venit. Faptul că nu a încercat, cum a fost cazul celorlalţi doi-trei colegi ai noştri, care au spus de la început că nu vor vota cu guvernul, ci vor vota moţiunea, au avut o explicaţie ... Teo Trandafir, până acum nu ne-a anunţat că votează moţiunea la vremea respectivă", a explicat Toader.

Propunerea de excludere a lui Teo Trandafir va fi trimisă BPN al PDL, iar Consiliul Naţional de Coordonare va fi cel care va lua decizia finală.

Video stirileprotv.ro

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor a decis luni, prin vot secret, să propună BPN al partidului excluderea din PDL a deputaţilor Daniel Oajdea şi Teo Trandafir, în timp ce pentru Clement Negruţ se recomandă sancţionarea cu avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici