Tomac: Alegeri sub cnutul COVID 19. Clasa politică nu se va vindeca de iresponsabilitate şi populism

  • Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, că alegerile din acest an se vor desfăşura "sub cnutul COVID”.
  • ”Clasa politică nu se va vindeca de iresponsabilitate şi populism, tocmai pentru că vin iar alegeri, alegerile din vremea pandemiei”, adaugă el.
220 afișări
Imaginea articolului Tomac: Alegeri sub cnutul COVID 19. Clasa politică nu se va vindeca de iresponsabilitate şi populism

Tomac: Alegeri sub cnutul COVID 19. Clasa politică nu se va vindeca de iresponsabilitate şi populism

”Vom avea în acest an, în plină pandemie, două rânduri de alegeri importante. Cele locale pe 27 septembrie şi cele parlamentare - pe 6 decembrie. Dacă la început de an, cu excepţia PMP, toţi susţineau alegerile anticipate, criza de sănătate publică a spulberat această agendă şi ne-a adus în faţa unei noi realităţi fără precedent. Avem o ţară blocată între neputinţă şi speranţă, cu o populaţie ce priveşte cu spaimă şi neîncredere spre ziua de mâine; cu o economie care respiră tot mai greu şi caută soluţii miraculoase pentru a se salva”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat că România are ”o clasă politică plină de mediocrităţi care ignoră realitatea şi a început să se scalde în cel mai mizerabil populism”.

”Majoritatea politică din Parlament, năşită de Dragnea, pe care, mediatic, Ponta o vrea confiscată, iese la atac prin prezentarea unei realităţi deformate. În mintea lor, pandemia este o poveste, economia doar se preface că este blocată, iar pensionarii sunt furaţi. Bătălia electorală aşează ţara, din păcate, pe direcţii diferite: ce este necesar să se facă şi ce vor face politicienii mărunţi. Mediocrităţile vor face promisiuni mincinoase. Iar la acest capitol PSD este campion. Pentru ei nu contează că economii precum cele ale Statelor Unite ale Americii, ale Germaniei, Franţei, Italiei, Spaniei sunt puternic afectate, iar recesiunea este inevitabilă şi în grădina noastră. De la ei curg promisiuni, deşi nu au fost în stare, în cei 8 ani de guvernare, să construiască o centură în jurul capitalei sau o autostradă până la Braşov sau Sibiu. Lovitura generată de COVID 19 va afecta puternic fiecare român, fiecare companie sau întreprinzător harnic. Din păcate însă, clasa politică nu se va vindeca de iresponsabilitate şi populism, tocmai pentru că vin iar alegeri, alegerile din vremea pandemiei”, a conchis preşedintele PMP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
alegeri,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici