Tomac: Să renunţăm la anticipate, a fost confirmat primul caz de coronavirus în România

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că politicienii ar trebui să dea dovadă de responsabilitate, renunţând la ideea alegerilor anticipate, acum că a fost confirmat primul caz de coronavirus în România.

2041 afișări
Imaginea articolului Tomac: Să renunţăm la anticipate, a fost confirmat primul caz de coronavirus în România

Tomac: Să renunţăm la anticipate, a fost confirmat primul caz de coronavirus în România

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a spus, miercuri seara, pe Facebook, că e cazul ca politicienii să dea dovadă de responsabilitate „măcar în al doisprezecelea ceas”.

„Cred că e cazul ca acum, măcar în al doisprezecelea ceas, să dăm dovadă de responsabilitate şi să acţionăm în interesul românilor şi al României, renunţând la aventura alegerilor anticipate. A fost confirmat primul caz de coronavirus în România. Conform art. 98, al. (3) din Constituţie, <Parlamentul nu poate fi dizolvat în ultimele 6 luni ale mandatului Preşedintelui României şi nici în timpul stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă>”, a scris lideul PMP pe reţeaua de socializare.

Primul român infectat cu coronavirus a fost confimat, miercuri, la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Secretarul de stat Nelu Tătaru a confirmat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un pacient din judeţul Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici