Traian Băsescu, apostrofat pe holurile Parlamentului de persoane ce s-au declarat membri PNL

Un grup format din trei persoane care s-au declarat a fi membri ai PNL l-a apostrofat, marţi, pe preşedintele Traian Băsescu, pe holul Parlamentului, la intrarea în sala de plen.

617 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, apostrofat pe holurile Parlamentului de persoane ce s-au declarat membri PNL

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În momentul în care şeful statului a trecut prin faţa camerelor de luat vederi îndreptându-se către sala de plen, cei trei i-au strigat: "Băse te iubim că ca tine nu găsim" şi l-au întrebat dacă i-a trimis o felicitare de 8 Martie jurnalistei pe care a numit-o "ţigancă împuţită".

Chestionate de jurnalişti după ce Traian Băsescu a intrat în sala de plen, persoanele respective au precizat că sunt membre ale Partidului Naţional Liberal şi că au intrat în incinta Parlamentului fiind invitate.

Persoanele respective purtau ecusoane de acces în Palatul Parlamentului acordate de către grupul parlamentar al PNL.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele Băsescu se adresează Parlamentului. La şedinţă nu participă parlamentarii PNL, cu excepţia senatorului Ioan Ghise, care a fost prezent la începutul reuniunii şi a afişat în faţa sălii un tricou cu inscripţiile "Poporul a decis, Băsescu e demis" şi "Poporul e suveran".

Pe de altă parte, parlamentari PSD sunt prezenţi la şedinţă. Premierul Victor Ponta stă în bancă alături de ministrul Apărării, Mircea Duşă, iar şedinţa este condusă de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, căruia Traian Băsescu i s-a adresat la începutul discursului său cu formula "domnule preşedinte al Parlamentului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici