Traian Băsescu, aşteptat să se adreseze Parlamentului în 27 iunie, la ora 15.00

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat să adreseze Parlamentului un mesaj în 27 iunie, la ora 15.00, au decis, marţi, Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

426 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, aşteptat să se adreseze Parlamentului în 27 iunie, la ora 15.00

Traian Băsescu, aşteptat să se adreseze Parlamentului în 27 iunie, la ora 15.00 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Şeful statului le-a adresat, vineri, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare în care precizează că doreşte să adreseze Legislativului un mesaj pe teme de politică internă pe 27 iunie.

"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituţia României, doresc să adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politică internă. Vă propun ca data prezentării mesajului să fie data de 27 iunie 2011 la o oră pe care să o stabiliţi dumneavoastră în funcţie de programul celor două Camere ale Parlamentului", se arată în scrisoarea adresată preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că va invita partidele politice la dialog pe tema revizuirii Constituţiei şi pe cea a reorganizării administrative a ţării, în a treia decadă a lunii iunie.

Traian Băsescu a adresat formaţiunilor parlamentare invitaţia de a participa, pe 21 iunie, la un dialog despre reorganizarea teritorială şi revizuirea Constituţiei, USL fiind invitată de la ora 14.00, iar reprezentanţii coaliţiei de la ora 16.00.

Preşedintele a transmis joi Curţii Constituţionale proiectul legii de revizuire a Constituţiei, pentru verificarea respectării dispoziţiilor constituţionale privind revizuirea. Proiectul a fost transmis împreună cu avizul Consiliului Legislativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici