Traian Băsescu curăţă PMP de doi lideri locali "ostili"

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a anunţat, marţi, că va fi retras sprijinul politic în cazul a doi consilieri locali din Sectorul 6, acuzându-i pe aceştia că ”au vizat o preluare ostilă organizaţiei din sectorul 6, spre a fi predată unui eventual alt partid”.

2167 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu curăţă PMP de doi lideri locali "ostili"

Traian Băsescu curăţă PMP de doi lideri locali "ostili"

”Aş vrea să vă reamintesc un episod de la Sinaia, unde au venit nişte domni care aveau alte păreri decât Consiliul Naţional. Prin vot au fost clarificate lucrurile acolo. Domnii au venit şi au făcut o organizaţie proprie la sectorul 6. Din păcate, la această întreprindere pe cont propriu s-au raliat şi doi consilieri care au fost aleşi pe listele PMP. Părerea mea este că domnii au vizat o preluare ostilă organizaţiei din sectorul 6, spre a fi predată unui eventual alt partid, drept pentru care (...) avem solicitarea Consiliului Municipal Bucureşti de excludere a consilierilor locali Mihaela Popescu şi Florin Luchian. Prin excludere, le retragem mandatul şi vor urca în funcţie de consilieri la sectorul 6, care nu trebuie predat PSD-ului fără luptă, următorii consilieri, şi aici se va pronunţa organizaţia de la sectorul 6”, a anunţat Traian Băsescu la începutul şedinţei Consiliului Executiv Naţional al PMP.

El a mai spus că pe ordinea de zi se mai află numirea ca preşedinte interimar al PMP Harghita a lui Marius Paşcan, convocarea Congresului Organizaţiei de Tineret a PMP şi o analiză pe situaţia politică actuală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici