Traian Băsescu despre alianţe: Exclus cu PSD, nici PNL nu e soluţia, dar nu miroase aşa urât

Traian Băsescu, preşedintele PMP, declară, întrebat despre alianţele pe care le-ar face PMP după alegeri, că exclude orice alianţă cu PSD, însă nici PNL nu reprezintă "o soluţie mai bună, dar măcar nu miroase aşa urât”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2857 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu despre alianţe: Exclus cu PSD, nici PNL nu e soluţia, dar nu miroase aşa urât

Traian Băsescu despre alianţe: Exclus cu PSD, nici PNL nu e soluţia, dar nu miroase aşa urât

Traian Băsescu a declarat, vineri, la Timişoara, că dacă PMP va ajunge la guvernare, va cere funcţia de premier.

“În cazul în care vom intra la guvernare, una dintre condiţiile care vor fi pe masa discuţiilor va fi aceea ca PMP să dea prim-ministrul Guvernului. De asemenea, structura guvernului va trebui să aibă obligatoriu ministerul reunificării pentru a crea instrumentul ca obiectivul de ţară să se realizeze. PMP are şansa extraordinară să se redovedească a fi altceva decât PNL şi PSD. Cele două partide au pe conştiinţă tot ce a fost mai antidemocratic de la Revoluţie încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, suspendarea din 2012 au făcut-o împreună. Au pus temporar cea mai odioasă maimuţă la Cotroceni, pe Crin Antonescu. Au reuşit să facă din justiţie un cal de bătaie în mod nejustificat”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat de către o persoană din sală cu cine nu va face PMP alianţe, Traian Băsescu a răspuns: “Noi nu avem soluţii convenabile, dar exclus orice alianţă cu PSD. Însă nici PNL nu reprezintă o soluţie mai bună, dar măcar nu miroase aşa urât”.

Preşedintele PMP a participat, vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici