Tăriceanu a sosit la volanul unei autorulote la lansarea candidaţilor ALDE: Nu am vrut autocare - VIDEO

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la lansarea candidaţilor partidului din Capitală la volanul unei autorulote, afirmând că nu a vrut să fie un eveniment la care să participe oameni aduşi cu autocarele, aluzie la PNL.

2066 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a sosit la volanul unei autorulote la lansarea candidaţilor ALDE: Nu am vrut autocare - VIDEO

Tăriceanu a sosit la volanul unei autorulote la lansarea candidaţilor ALDE: Nu am vrut autocare - VIDEO

''În toate judeţele, începând cu ora 9.00, într-o ordine pe care aş putea să o descriu de forma unei spirale începând de pe conturul ţării din exterior, judeţ după judeţ, s-au strâns în capitala judeţului desenând conturul (...) şi cu acest steag pe care l-am pus deasupra noastră care e bineînţeles cu sloganul nostru de campanie: Redăm România Românilor. Nu am vrut să facem un eveniment în stilul celor pe care le-aţi văzut de foarte multe ori şi care văd că încă se mai practică - oameni aduşi din toate colţurile ţării cu autobuzele pentru că nu acesta este sensul'', a declarat copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, făcând aluzie la evenimentul de duminică al PNL, la care militanţi din toată ţara au fost aduşi cu autocarele.

El a venit la evenimentul ALDE, care a avut loc lângă Ateneul Român, la volanul unei autorulote, pe care ar fi vrut-o colantată cu însemnul electoral al partidului.

''Vrem ca în campanie să ne deplasăm pe de o parte cât mai comod, să luăm cu noi materialele de campanie, întreaga echipă. Din păcate, spre deosebire de alte ţări unde campaniile se desfăşoară în mod logic şi normal cu vehicule care sunt folosite şi ca suprafaţă publicitară, la noi în campanie trebuie să o facem într-un fel de semi-ilegalitate, să ne ascundem. Eu cred că trebuie schimbată legea în viitor, dar în fine. Rulota o folosim şi o voi împrumuta şi colegilor care au nevoie'', a adăugat liderul ALDE.

El a mai spus că nu va pleca într-un tur al ţării în autorulotă, deaorece aceasta este un mijloc de deplasare relativ lent.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici