Traian Băsescu, despre faptul că Victor Ponta l-a făcut bandit: La capacitatea lui intelectuală, probabil aşa gândea. Nu a fost în practica mea să dau înregistrările de la Cotroceni

Traian Băsescu a comentat afirmaţiile lui Victor Ponta despre "episodul MTO" precizând că nu ar fi făcut publică acea înregistrare dacă Ponta nu ar fi minţit atunci când a ieşit de la consultări, adăugând că nu-l miră faptul că acesta l-a făcut "bandit",având în vedere "capacitatea lui intelectuală"

2324 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, despre faptul că Victor Ponta l-a făcut bandit: La capacitatea lui intelectuală, probabil aşa gândea. Nu a fost în practica mea să dau înregistrările de la Cotroceni

Traian Băsescu, despre faptul că Victor Ponta l-a făcut bandit: La capacitatea lui intelectuală, probabil aşa gândea. Nu a fost în practica mea să dau înregistrările de la Cotroceni (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"La capacitatea intelectuală a lui Victor Ponta, probabil că aşa gândea. Eu nu aş fi dat niciodată acea înregistrare, nu a fost în practica mea să dau înregistrările de la Cotroceni, unde se înregistrează şi în birou la mine şi în Salonul Ambasadorilor, dar când a ieşit, el a minţit. A spus că Băsescu a înjurat-o, că a vorbit urât dnei ministru de Finanţe, inclusiv lui, iar asta m-a făcut să dau public dialogul. De fapt, avea în faţă doi incompetenţi", a declarat fostul preşedinte, duminică, la România TV, întrebat cum comentează faptul că Ponta l-a făcut "bandit" şi "escroc".

El a mai spus că episodul nu a fost singular, refuzând să spună însă să spună numele altor demnitari care au minţit atunci când au ieşit de la consultările de la Cotroceni.

"Vă pot spune că la mine, cât am fost preşedinte, nu am văzut cocoşel prin birou. Era un dialog civilizat. Dar după ce se termina discuţia, dacă lansau minciuni în spaţiul public, nu îi iertam", a adăugat Băsescu.

Victor Ponta a rememorat, într-o emisiune la Antena 3, episodul "MTO" din 2014, de la Palatul Cotroceni, din timpul consultărilor pe tema reducerii CAS.

"(Fotografia - n.r.) a fost foarte bună, pentru că mă enervasem pe Ioana Petrescu. Eram supernervos, pentru că i-am zis înainte să mergem: fii atentă fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria României. Orice va spune, nu răspunzi, că nu-ţi vrea binele. Şi a început şmecherul Băsescu şi a zis: a, dumneavoastră, cu studii la Harvard. Am zis: clar, acum o face. Îi zisesem Ioanei, foarte bună, foarte deşteaptă, dar nu era de Dâmboviţa. Pac, a păcălit-o şi a început să-i explice, ori omul avea altceva... avea cu filmarea să o dea. Nu am băgat-o (în şedinţă, după consultările cu Băsescu– n.r.), dar îmi părea rău, pentru că a fost victimă colaterală totală", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici