Traian Băsescu va participa la summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-est de la Istanbul

Preşedintele Traian Băsescu va participa, miercuri, la Istanbul, la summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, conform unor surse din Administraţia Prezidenţială.

18 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu va participa la summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-est de la Istanbul

Traian Băsescu va participa la summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-est de la Istanbul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu va participa, miercuri, la Istanbul, la summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est.

Potrivit unor surse din Administraţia Prezidenţială, şeful statului urmează să plece, marţi după-amiază, spre Istanbul.

Preşedintele Traian Băsescu participă doar la lucrările programate în ziua de miercuri, urmând să revină în ţară în cursul aceleiaşi zile.

Evenimentul se desfăşoară, la Istanbul, în perioada 22-23 iunie.

La lucrările Summit-ului vor participa, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, reprezentanţi ai Albaniei, Bosniei şi Herţegovinei, Bulgariei, Croaţiei, Greciei, Macedoniei, Muntenegrului, Republicii Moldova, României, Serbiei, Sloveniei şi Turciei.

În cadrul reuniunii va fi evaluată situaţia din Europa de Sud-Est, relaţia statelor participante cu structurile europene şi euroatlantice, precum şi nivelul cooperării regionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici