Traseism politic: Fostul preşedinte al PNL Olt a trecut de PSD

Venirea alegerilor face ca nu doar primari şi consilieri locali, ci lideri de organizaţii să schimbe tabăra.

1140 afișări
Imaginea articolului Traseism politic: Fostul preşedinte al PNL Olt a trecut de PSD

Liviu Voiculescu, dreapta

Senatorul Liviu Voiculescu, fost preşedinte al filialei PNL Olt, a trecut la PSD Olt. Anunţul a fost făcut de pesedişti.

Înaintea lui Liviu Voiculescu, numeroşi primari şi consilieri locali au trecut la PSD, care, oficial, este partener de Coaliţie cu liberalii.

Liviu Voiculescu este prezentat cu haştagul „mercato”, specifict fotbalului, fiind văzut ca un transfer de către PSD Olt.

Iată mesajul postat pe Facebook de PSD Olt în care se anunţă aducerea lui Liviu Voiculescu:

„Liviu Voiculescu se alătură echipei PSD Olt
Fostul preşedinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, a ales să facă politică şi administraţie în cadrul echipei PSD Olt.
În acelaşi timp, el respinge ferm tacticile subversive şi lipsite de scrupule ale celor care conduc PNL Olt, doar o dată la patru ani, pentru a-şi asigura sinecuri personale, fără să ofere vreun proiect viabil pentru viitorul comunităţii.
#Mercato #Uniţi_pentru_Viitor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici