Trump spune că Charles al III-lea va fi un „rege mare şi minunat”

Fostul preşedinte american Donald Trump îl laudă pe noul rege, Charles al III-lea.

743 afișări
Imaginea articolului Trump spune că Charles al III-lea va fi un „rege mare şi minunat”

Regele Charles al III-lea, pe care am ajuns să-l cunosc bine, va fi un Rege Mare şi Minunat”, a scris el pe reţelele de socializare.

„El iubeşte cu mult Regatul Unit şi tot ceea ce reprezintă acesta pentru lume. Se va dovedi a fi o inspiraţie pentru toată lumea.
„Regina Elisabeta a fost şi va fi de sus foarte mândră de regele Charles al III-lea
”,  a comentat fostul preşedinte.

Trump a spus în timpul preşedinţiei sale că este un „fan extraordinar” al Reginei Elisabeta şi a declarat ziarului britanic The Sun că „ea nu a făcut niciodată vreo greşeală”.

„Domnia istorică şi remarcabilă a Reginei Elisabeta a lăsat o imensă moştenire de pace şi prosperitate pentru Marea Britanie. Conducerea ei şi diplomaţia de durată au asigurat şi avansat alianţe cu Statele Unite şi ţări din întreaga lume”.

Trump s-a întâlnit cu regina în 2019 în timpul unei vizite de stat şi a spus că au „chimie bună”.

Cei doi s-au mai întâlnit şi în 2005, în timpul vizitei prinţului la Muzeul de Artă Modernă, în timpul călătoriei de opt zile în SUA

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici