Tudor Chiuariu a votat pentru o nouă generaţie de oameni politici tineri

Fostul Ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu a declarat, duminică, după ce a votat, că a votat pentru o nouă generaţie de oameni politici tineri, candidatul liberal îndemnându-i pe alegători să iasă la vot.

22 afișări
Imaginea articolului Tudor Chiuariu a votat pentru o nouă generaţie de oameni politici tineri

Tudor Chiuariu a votat pentru o nouă generaţie de oameni politici tineri (Imagine: Mediafax Foto)

"Am votat pentru viitor, pentru o nouă generaţie de oameni politici tineri, împotriva politicienilor trecutului. Am votat pentru bine, pentru cei mai în vârstă, pentru părinţii noştri. Am votat pentru proiectele Bacăului, pentru investiţii, pentru locuri de muncă, pentru un oraş mândru şi prosper. Am votat pentru oameni care ne pot reprezenta cu cinste", a declarat Chiuariu.

Tudor Chiuariu, candidatul PNL în Colegiul 1 Camera Deputaţilor, i-a îndemnat pe băcăuani să iasă la vot, să nu lase pe alţii să îi reprezinte.

La rândul său, Gabriel Berca, secretarul general al guvernului, candidat PNL la Senat în Colegiul 1, a declarat că a votat "pentru cei care vor să facă cu adevarat ceva, şi nu pentru cei care au dormit până acum".

"Am votat pentru schimbare, am votat pentru Bacău şi pentru proiecte. Am votat pentru o echipă care poate susţine toate acestea în Parlament, pentru Bacău. Am votat pentru o nouă imagine a Parlamentului, pentru oameni, care vor să facă cu adevărat ceva şi nu pentru cei care au dormit până acum", a spus Berca.

Codruţa Arvinte, candidatul PRM la Camera Deputaţilor în colegiul 1, a declarat că este convinsă că vom regăsi în Parlament aceiaşi oameni care " nu au făcut nimic."

"Am votat pentru o apropiere între alegători şi viitorii aleşi, pentru că tocmai acest lucru vrea să îl scoată în evidenţă votul uninominal. Teoretic, votul uninominal trebuia să îi avantajeze pe cei care vor să facă ceva, dar cu siguranţă vom regăsi în Parlament aceiaşi oameni care nu au făcut nimic", a declarat Arvinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici