Tudorache: Îl aştept pe Oprescu la PSD sector 1 după alegeri

Preşedintele PSD sector 1 Dan Tudorache a spus, la sosirea la sediul filialei, unde Oprescu era aşteptat pentru a-şi prezenta demisia, că, dacă acesta va dori să se reînscrie după alegeri în PSD, el este dispus să-l reprimească în organizaţie.

81 afișări
Imaginea articolului Tudorache: Îl aştept pe Oprescu la PSD sector 1 după alegeri

Tudorache: Îl aştept pe Oprescu la PSD sector 1 după alegeri (Imagine: Mediafax Foto)

"După alegeri îl reprimesc în partid. Demisia este opţiunea lui, trebuie să o respectăm, fie că suntem sau nu de acord. Îl aştept la organizaţia sectorului 1 după alegeri. Este punctul meu de vedere şi nu ştiu ce ar dori ceilalţi colegi", a spus Dan Tudorache.

Tudorache a apreciat că în turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei vor ajunge Cristian Diaconescu şi Sorin Oprescu.

Preşedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a declarat, luni, după ce Sorin Oprescu şi-a înaintat demisia din partid, că îl va sprijini pe candidatul PSD la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, dar va avea grijă şi ca Sorin Oprescu să nu fie furat la voturi în secţiile de votare.

Tudorache a spus că reprezentanţii filialei pe care o conduce îl vor reprezenta în secţiile de votare pe candidatul PSD la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, dar vor avea grijă, totodată, ca Sorin Oprescu, ce va candida ca independent, să nu aibă "probleme" la numărătoare voturilor în secţiile de votare din sector.

"Nu vreau ca Sorin Oprescu să spună ce a spus în 2000, că a fost furat la secţiile de votare", a adăugat el.

Oprescu şi-a înaintat, luni, demisia din PSD şi din toate funcţiile deţinute în structurile de partid.

Potrivit lui Tudorache, Oprescu şi-a scris demisia chiar pe loc, în cabinetul preşedintelui PSD Sector 1.

Tudorache a mai spus că a încercat să îl convingă pe Oprescu să nu demisioneze, întrucât acest gest nu este benefic pentru PSD. El a mai menţionat că Oprescu i-a spus că a căutat în Statutul PSD dacă există posibilitatea de a se autosuspenda, la care ar fi apelat, dar nu a găsit nicio prevedere în acest sens.

"I-am spus că sunt cu sufletul alături de el, sper să se întoarcă în organizaţia PSD Sector 1 după 15 iunie, indiferent de rezultatul alegerilor. Mi-a spus (Oprescu – n.r.) că după 15 iunie va decide dacă vine înapoi sau nu", a afirmat Tudorache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici