Tudose, către Cuc: Rămâneţi turaţi. Dacă e nevoie, venim zilnic la minister / Proiecte de 9 mld. lei, deblocate la Transporturi / Cuc: Domnule premier, vă raportez eu

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru modul în care a acţionat să deblocheze proiecte de 9 miliarde de lei, dar a cerut angajaţilor din minister "să rămâneţi turaţi", spunând că poate face vizite, ca cea de miercuri, în fiecare zi la minister.

1401 afișări
Imaginea articolului Tudose, către Cuc: Rămâneţi turaţi. Dacă e nevoie, venim zilnic la minister / Proiecte de 9 mld. lei, deblocate la Transporturi / Cuc: Domnule premier, vă raportez eu

Tudose, către Cuc: Rămâneţi turaţi. Dacă e nevoie, venim zilnic la minister / Transporturile au deblocat proiecte de 9 mld. lei. În 2017 vor fi lansaţi 800 km de autostrăzi

"Îl felicit pe domnul Cuc, am fost ieri cu vicepremierul Ciolacu la ministerul Transporturilor, a deblocat repede proiecte de 9 miliarde de lei. Nu a fost un efort de o zi. Trebuie să rămâneţi turaţi aşa. Sau dacă e nevoie, venim în fiecare dimineaţă peste dumneavoastră", i-a spus Mihai Tudose ministrului Transporturilor.

"Nu e nevoie, vă raportez eu. Am urcat pe SEAP- centura de sud şi drumul de mare viteza Piteşti- Craiova" i-a răspuns Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a anunţat miercuri că în 2017 vor fi lansaţi 800 de kilometri de autostrăzi şi că i-a prezentat premierului "o listă cu constructorii neserioşi", dar şi "o listă cu contestatarii de meserie".

"Vom pregăti un proiect de HG (n.n.- un proiect de Hotărâre de Guvern) prin care să eliminăm aceste contestaţii care ne blochează proiectele ani la rând", a spus ministrul Transporturilor.

În urma vizitei la minister, premierul Mihai Tudose a precizat că la licitaţiile pentru infrastructură "preţul contează prea mult" şi "ar trebui să schimbăm ceva în această privinţă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici