Turcan: Cred că USL poate fi denumit Bucureşti Shake, în care mulţi oameni se mişcă haotic

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, duminică, la Sibiu, că după modelul Harlem Shake, USL este "Bucureşti Shake în care mulţi oameni, din diferite partide, se mişcă haotic, dau tonul românilor, după care mixează interesele acestora".

239 afișări
Imaginea articolului Turcan: Cred că USL poate fi denumit Bucureşti Shake, în care mulţi oameni se mişcă haotic

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Raluca Turcan a participat, duminică, la Sibiu, la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al PDL.

Turcan, care este deputat de Sibiu, le-a explicat colegilor că susţine moţiunea lui Vasile Blaga, deoarece acesta este "varianta corectă şi dreaptă pentru viitorul PDL".

Ea le-a spus colegilor că trebuie să atragă constant atenţia românilor asupra promisiunilor neonorate ale USL, despre care a spus că este "un Bucureşti Shake".

"Ştiţi cum îmi apare mie USL-ul astăzi? E un curent la modă, se cheamă Harlem Shake. Eu cred că USL-ul poate fi denumit Bucureşti Shake, în care mulţi oameni, din diferite partide, se mişcă haotic, dau tonul românilor, după care mixează interesele acestora. Acestui Harlem Shake, sau Bucureşti Shake USL trebuie să ne opunem, dar să ne opunem cu argumente, cu demnitate şi cu soluţii", a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a continuat apreciind că "trebuie să demascăm impostura şi înşelăciunea aşteptărilor românilor".

"USL a luat 70 la sută prin înşelarea încrederii românilor. De noi depinde dacă vom şti să demonstrăm şi să arătăm oamenilor lucrul acesta", a mai spus Tucan.

Raluca Turcan a participat, duminică, la Sibiu, la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga, alături de alţi vicepreşedinţi ai formaţiunii, de eurparlamentari PDL, dar şi de primari şi consilieri locali ai PDL din judeţul Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici