Turcan: Ne aşteptăm ca luni să nu se creeze cvorum pentru respingerea Guvernului

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că se aşteaptă ca în ziua votului de învestire a Guvernului Ludovic Orban 2 să nu se creeze cvorum pentru respingere şi pentru a se face, astfel, pasul spre alegeri anticipate.

636 afișări
Imaginea articolului Turcan: Ne aşteptăm ca luni să nu se creeze cvorum pentru respingerea Guvernului

Turcan: Ne aşteptăm ca luni să nu se creeze cvorum pentru respingerea Guvernului

Întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce aşteptări are pentru ziua de luni, când Guvernul Ludovic Orban 2 vine în Parlament pentru votul de învestitură, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că se aşteaptă la „blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate” din partea PSD.

„Din partea PSD ne aşteptăm la blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor. E foarte posibil ca luni, ca într-un joc politic intern al PSD-ului, să nu se creeze cvorumul pentru a putea respinge în plenul Parlamentului Guvernul Orban şi a face primul pas spre alegeri anticipate”, a spus Raluca Turcan.

Potrivit deputatului PNL, PSD „doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor, pentru faptul că la nivel de întreg Parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate”.

„Neprezentarea la Parlament, eschiva la votul din Parlament, practic nu are nicio legătură cu ceea ce aşteaptă oamenii de la parlamentari, şi anume să se ducă la Parlament şi să muncească”, a mai spus Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici