Turcan: Preşedintele Băsescu îi va da lui Geoană înregistrarea, după validarea alegerilor

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, susţine, într-o declaraţie remisă luni MEDIAFAX, că, aşa cum a promis, preşedintele Traian Băsescu îi va da lui Mircea Geoană înregistrarea, după validarea alegerilor, Turcan neprecizând însă dacă este vorba despre cea difuzată pe Internet.

23 afișări
Imaginea articolului Turcan: Preşedintele Băsescu îi va da lui Geoană înregistrarea, după validarea alegerilor

Turcan: Preşedintele Băsescu îi va da lui Geoană înregistrarea, după validarea alegerilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşa cum a promis în timpul campaniei, preşedintele a cerut staff-ului să îi predea domnului Geoană înregistrarea după validarea rezultatelor alegerilor. Înregistrarea a fost primită la sediul de campanie", declară Valeriu Turcan.

El aminteşte că Traian Băsescu şi-a atenţionat staff-ul că îşi va retrage candidatura dacă respectiva înregistrare este dată publicităţii.

"Preşedintele rămâne la convingerea că utilizarea unor asemenea metode în lupta politică este profund incorectă", precizează Turcan.

Contactat de MEDIAFAX, Valeriu Turcan a refuzat să precizeze dacă înregistrarea la care a făcut referire Traian Băsescu în campanie este cea difuzată pe Internet, în care Mircea Geoană apare primind bani.

O înregistrare video în care liderul PSD Mircea Geoană apare luând bani de la o persoană, care ar solicita în schimb obţinerea unui loc eligibil în alegeri, a fost postată pe Internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici