Ţuţuianu: Consultările pe justiţiei sunt doar chestiuni de imagine. Trebuiau făcute acum doi ani/ Ce spune despre mandatul lui Toader

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, după ce Klaus Iohannis a chemat, miercuri, toate partidele la consultări privind legile justiţiei, la Cotroceni, că sunt doar chestiuni de imagine şi că nu ştie dacă PSD va participa, însă aceste discuţii ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu doi ani.

1097 afișări
Imaginea articolului Ţuţuianu: Consultările pe justiţiei sunt doar chestiuni de imagine. Trebuiau făcute acum doi ani/ Ce spune despre mandatul lui Toader

Ţuţuianu: Consultările pe justiţiei sunt doar chestiuni de imagine. Trebuiau făcute acum doi ani/ Ce spune despre mandatul lui Toader

„Activitatea domnului Tudorel Toader va fi evaluată de doamna prim-ministru ca al oricărui alt membru al Guvernului. Eu cred că mandatul domniei sale trebuie privit în contextul dificultăţilor pe care le are. Sunt momente şi au fost ani foarte dificili. Eu cred că sunt foarte multe puncte pozitive în activitatea domnului Toader, însă există şi elemente care poate ar necesita o anumită discuţie. Recent eu am criticat adoptarea OUG pe justiţie, pentru că eu cred că trebuia discutată, chiar dacă urgenţa era cea care determina adoptarea acestui act nromativ. Per ansamblu eu cred că prestaţia domniei sale este una bună”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, luni, la Parlament.

Liderul filialei PSD Dâmboviţa a precizat un punct de discuţie din următorul Comitet Executiv Naţional al partidului se referă la remanierea guvernamentală.

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat vineri, după avizul Comisiei de la Veneţia, spunând că prevederile din Ordonanţă sunt "un nou episod dintr-un lung şir de decizii controversate" ale ministrului Tudorel Toader, motiv pentru care acesta trebuie să îşi prezinte demisia.

În replică, Tudorel Toader a afirmat că şeful statului ar fi trebuit să cunoască chestiuni legate de modificările necesare pe care Ordonanţa le aduce, precum amânarea pensionării magistraţilor, faţă de care Comisia de la Veneţia s-a declarat favorabilă.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici