UDMR anunţă că a depus la BEC peste 150.000 de semnături pentru parlamentare

  • UDMR anunţă că a depus la BEC peste 150.000 de semnături pentru parlamentare
  • Pe 6 decembrie avem o sarcină comună: să demonstrăm că nu putem fi ocoliți atunci când se iau decizii importante pentru țară
  • Semnăturile au fost strânse în decurs de o săptămână
501 afișări
Imaginea articolului UDMR anunţă că a depus la BEC peste 150.000 de semnături pentru parlamentare

UDMR anunţă că a depus la BEC peste 150.000 de semnături pentru parlamentare

UDMR anunţă, miercuri seară, că a depus la Biroul Electoral Central aproximativ 153.000 de semnături de susținere care au fost adunate într-un termen foarte scurt, în mai puțin de o săptămână.

„Am reușit să strângem aceste semnături în timp record, ceea ce înseamnă că cei care ne susțin, comunitatea noastră, doreşte să participăm la alegerile parlamentare şi să avem un grup parlamentar puternic”, declară Kelemen Hunor.

Potrivit acestuia, Uniunea are pe 6 decembrie o sarcină comună: „să demonstrăm că nu putem fi ocoliți atunci când se iau decizii importante pentru țară. Vrem să garantăm siguranţă pentru comunitatea noastră, dar, în același timp, vrem stabilitate politică şi economică, deoarece este în interesul nostru, al tuturor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
udmr,
semnături,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici