UDMR va vota următorul Guvern. Kelemen: Aşteptăm un om responsabil şi hotărât

  • UDMR va vota următorul Guvern, care trebuie să fie condus de un premier responsabil şi hotărât, declară la RFI liderul formaţiunii, Kelemen Hunor.
  • El se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să facă o propunere acceptabilă de prim-ministru, după consultările de vineri de la Cotroceni.
390 afișări
Imaginea articolului UDMR va vota următorul Guvern. Kelemen: Aşteptăm un om responsabil şi hotărât

Kelemen: UDMR va vota următorul Guvern

Kelemen Hunor consideră că „în ultima clipă să depui mandatul nu este un semnal bun. Sigur, e nevoie de un profil de prim-ministru care are toată autoritatea necesară şi politică şi economică".

Preşedintele UDMR şi-ar dori un premier responsabil.

„Aşteptăm un premier, un om care va forma un Guvern, un om responsabil, un om hotărât şi vom da votul pentru acel Guvern minoritar, de coaliţie, cum va dori acel premier care va fi desemnat, sper că în cursul zilei de azi şi luni-marţi se poate vota un Guvern. Vom da voturile pentru a intra în normalitate, să spunem aşa", spune Kelemen.

Kelemen Hunor se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să facă o propunere acceptabilă de premier, în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni: „Nu cred că cineva doreşte să facă o aventură, sunt convins că preşedintele Iohannis nu vrea să facă nici o aventură cu orice premier şi cu orice Guvern şi va face o propunere acceptabilă. Calculul cu anticipatele nu mai există. Cine face calcule cu alegerile anticipate parlamentare eu cred că trăieşte într-o altă lume".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici