Udrea, despre listele date delegaţilor: Noi am dat un semnal pentru Paleologu şi a ieşit Baconschi

Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că nu a văzut o listă a candidaţilor care să fie votaţi de către delegaţi şi nu ştie "dacă subiectul este real sau este o poveste" şi a arătat că, deşi s-a dat un semnal pentru alegerea lui Paleologu, "a ieşit Baconschi".

413 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre listele date delegaţilor: Noi am dat un semnal pentru Paleologu şi a ieşit Baconschi

Udrea, despre listele date delegaţilor: Noi am dat un semnal pentru Paleologu şi a ieşit Baconschi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"N-am văzut o listă ca să-mi dau seama despre ce este vorba. Dar am făcut o supoziţie despre ce ar putea fi vorba, se mai întâmplă când un candidat nu e aşa de cunoscut sau când o organzaţie vrea să-şi promoveze candidatul, să susţină şi candidatul unei astfel de organizaţii", a spus Udrea.

Ea a făcut aceste precizări la întrebările insistente ale ziariştilor legat de faptul că printre delegaţi circulă liste privind candidaţii care ar trebui votaţi pentru diverse funcţii din Biroul Permanent Naţional al PDL.

Elena Udrea a mai spus că delegaţii vor vota cum doresc şi a dat ca exemplu faptul că, deşi s-a dat un semnal public pentru votarea lui Theodor Paleologu în funcţia de prim-vicepreşedinte, "a ieşit Baconschi".

"Vor vota cum doresc. De exemplu, noi am dat un semnal pentru domnul Paleologu şi a ieşit domnul Baconschi, să nu se creadă că nu am fi vrut să iasă domnul Baconschi", a adăugat Elena Udrea.

Liste cu persoanele care ar urma să fie alese în conducerea PDL, în funcţiile de prim-vicepreşedinte şi în cele de vicepreşedinte, au fost distribuite, duminică, delegaţilor democrat-liberali.

Una dintre liste cuprinde numele celor care ar urma să fie votaţi de delegaţi pentru cele 15 funcţii de vicepreşedinte PDL, pe listă figurând Ion Ariton, Anca Boagiu, Dorin Florea, Traian Igaş, Monica Macovei, Florin Popescu, Mihai Stănişoară, George Scripcaru, Gheorghe Ştefan, Elena Udrea, Romeo Raicu, Mircea Hava, Mircea Banias, Gheorghe Albu, Mihaela Popa.

Pe lista pentru cele patru posturi de prim-vicepreşedinte figurau Roberta Anastase, Teodor Baconschi, Gheorghe Flutur şi Sorin Frunzăverde, care au şi fost aleşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici