Udrea: Este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani', difuzată duminică de ProTV, că este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012, pentru că formaţiunea creşte în sondaje, în timp ce USL scade.

405 afișări
Imaginea articolului Udrea: Este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012

Udrea: Este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012

Întrebată, în acest context, dacă PDL are un candidat pentru funcţia de premier după 2012, Udrea a răspuns: "Emil Boc". Ea a precizat apoi că răspunsul este dat "şi în glumă", pentru că mai sunt doi ani până la alegeri şi democrat-liberalii nu s-au gândit la acest subiect.

Ea a spus, răspunzând unei întrebări, că este puţin probabil ca PDL să nu intre la guvernare după 2012.

Udrea a menţionat la emisiunea "După 20 de ani" că PDL se află într-un trend ascendent, chiar potrivit sondajelor "adversarilor". Liderul PDL a declarat că partidul a crescut de la 13% în toamna trecută, la 22-25% în prezent, pentru că electoratul s-a lămurit că măsurile dure luate au fost necesare.

Întrebată dacă crede că PDL va lua cel mai mare număr de voturi, Udrea a răspuns negativ, precizând însă că actuala coaliţie va avea un procent mai mare decât opoziţia.

Ea a ţinut să precizeze că USL a scăzut de la 67%, cât aveau cele două formaţiuni compenente "când s-au cununat", la 50% în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici