Udrea: În politică până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică

Liderul PDL Elena Udrea, candidat declarat la şefia partidului, a susţinut, vineri, comentând declaraţiile preşedintelui Băsescu la adresa ei, că în politică până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică, ea precizând că poşetele nu sunt indispensabile, precum iPhone-ul.

415 afișări
Imaginea articolului Udrea: În politică până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Sunt şi eu de acord că poţi acoperi reuşite mari cu erori mici. După atâtea subiecte legate de cochetăria mea, sunt întru totul de părere că în politică până la urmă femeia trebuie să accepte că mai puţină cochetărie nu strică. Deci dacă asta este cheia rezolvării problemelor de percepţie, atunci O.K., până la urmă nu-s poşetele aşa de indispensabile ca telefonul sau ca iPhone-ul", a spus deputatul PDL, potrivit RFI.

PDL îşi va alege conducerea într-o Convenţie Naţională, pe 23 martie. Deocamdată s-au înscris în cursă actualul preşedinte al formaţiunii, Vasile Blaga şi deputatul Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi Turismului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că Elena Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învăţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui "să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine" şi să mai renunţe la tocuri.

El a spus că Elena Udrea a avut curajul să depună moţiune pentru şefia PDL fără să îi fie frică de faptul că dacă nu va reuşi va fi dată afară.

Băsescu a mai spus că Udrea se confruntă cu probleme mai mici decât cele cu care el s-a confruntat.

"Când eşti controversat, ai o singură opţiune: să te baţi să arăţi că nu tu ai furat flota. Ea trebuie să se descalţe de pantofii cu toc foarte înalt. Trebuie să mai lase din poşetele alea cu care a venit în politică, să ia poşete mai ieftine. Nu a avut problemele pe care pe mine m-au obligat să plec din Parlament", a declarat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici