Udrea: Nu sunt în război cu Blaga; într-un partid nu e nevoie ca oamenii să se iubească

Ministrul Dezvoltării Elena Udrea a declarat, duminică, la Pro Tv, că nu există un război între ea şi Vasile Blaga şi a apreciat că într-un partid "nu e nevoie ca oamenii să se iubească", ci trebuie să funcţioneze având acelaşi scop.

21 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu sunt în război cu Blaga; într-un partid nu e nevoie ca oamenii să se iubească

Udrea: Nu sunt în război cu Blaga; într-un partid nu e nevoie ca oamenii să se iubească (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro Tv, dacă este un război între ea şi ministrul Vasile Blaga. "Nu, deşi toată lumea ar vrea să fie. Nu este un război şi cred că au fost nenumărate momente în care s-a văzut că funţionăm ca o echipă", a replicat ministrul Dezvoltării.

Ea a fost întrebată în legătură cu faptul că în partid există voci care se atacă.

"Într-un partid nu e nevoie ca oamenii să se iubească, trebuie să funcţioneze având acelaşi scop", a afirmat Elena Udrea.

Şi liderul PDL Vasile Blaga a declarat, în martie, într-un interviu acordat ziarului "Gândul", că nu are nicio tangenţă cu o potenţială bătălie între el şi Elena Udrea în PDL, menţionând că are o colaborare bună cu aceasta.

La afirmaţia realizatorului interviului potrivit căreia există analişti care spun că anul acesta va fi meciul decisiv Vasile Blaga - Elena Udrea, ministrul PDL a răspuns: "Nu, dimpotrivă, nu am nicio tangenţă cu o astfel de potenţială bătălie. Colaborăm bine. Nu am niciun fel de bătălie cu doamna Udrea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici