Udrea: O dreaptă românească puternică nu înseamnă doar PNL şi PDL luat la bucată de Antonescu

Elena Udrea afirmă că este "nevoie urgent" să se dea un semnal că partidul se reconstruieşte, are un proiect prin care să redevină cel mai puternic partid din ţară, spunând totodată că "o dreaptă românească puternică nu înseamnă doar PNL şi PDL desfiinţat sau luat la bucată" de către Crin Antonescu.

408 afișări
Imaginea articolului Udrea: O dreaptă românească puternică nu înseamnă doar PNL şi PDL luat la bucată de Antonescu

Udrea: O dreaptă românească puternică nu înseamnă doar PNL şi PDL luat la bucată de Antonescu

Elena Udrea a afirmat, miercuri după-amiază, la Deva, unde şi-a prezentat moţiunea în faţa membrilor PDL din judeţul Hunedoara, că speră că zvonurile despre plecări viitoare din PDL nu se vor adeveri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Deocamdată, vedem că domnul Stănişoară, domnul Frunzăverde au plecat. Se mai vehiculează şi alte nume. De aceea spun că e nevoie urgent să dăm un semnal că partidul se reconstruieşte, are un proiect prin care să devină, din nou, un partid puternic, cel mai puternic partid din România, astfel membrii noştri, în primul rând, şi apoi şi electoratul să capete încredere în viitorul PDL şi să nu îşi caute un viitor politic în PNL-ul lui Antonescu (...) Eu cred că trebuie să reconstruim acest partid şi nu sunt de acord ca PDL să se topească în PNL. O dreaptă românească puternică nu înseamnă doar PNL şi PDL desfiinţat sau luat la bucată de către domnul Antonescu", a spus Udrea.

Ea a afirmat că demersurile liderilor celorlalte partide au ca scop destructurarea PDL.

"Ţinta lor este destructurarea PDL. Îşi doresc, şi este o ţintă declarată, ceea ce spunea şi Adrian Năstase în 2003: să desfiinţeze PDL. Îşi doresc să rămână doar PNL pe eşichierul politic de dreapta românesc pentru că ei ştiu că au o concurenţă serioasă în PDL. Astăzi, această concurenţă, sigur, este slăbită şi de aceea se profită de acest moment (...) Pentru că în momentul în care PNL va fi dat afară de la guvernare, şi se va întâmpla repede lucrul acesta, vor veni şi vor fi adversri cu PDL pe zona de centru-dreapta a politicii româneşti. Dacă acum ar putea să scape de un adversar puternic, cum e PDL, de ce să n-o facă?", a mai spus Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici