Udrea: Pentru PDL şi electoratul nostru este foarte bine că ne pleacă trădătorii

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, luni, că pentru PDL şi electoratul său "este foarte bine" că pleacă "trădătorii", arătând că mai greu este pentru reprezentanţii USL care vor vota tot PDL.

199 afișări
Imaginea articolului Udrea: Pentru PDL şi electoratul nostru este foarte bine că ne pleacă trădătorii

Udrea: Pentru PDL şi electoratul nostru este foarte bine că ne pleacă trădătorii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pentru PDL şi electoratul nostru este foarte bine că ne pleacă trădătorii, pentru că niciun partid nu iubeşte trădătorii. Mai greu este pentru reprezentanţii USL care vor vota PDL. Votând USL vor vota PDL şi nu neapărat pe cei mai buni din PDL, şi cei care au ales să sară în barca puterii, atunci când li se pare lor că barca puterii este una sau alta. Cei care doresc să treacă acum la USL au ocazia", a precizat Udrea.

Ea crede că după ce USL nu va mai avea nevoie "de votul trădătorilor în Parlament", aceştia vor fi trataţi "aşa cum sunt trataţi trădătorii".

"Deci, în momentul în care nu vor mai avea nevoie de ei, de votul trădătorilor în Parlament, nici de aceste persoane care trec dintr-o parte, de la noi către ei, cu siguranţă că îi vor trata aşa cum sunt trataţi cei care fac ceea ce fac ei, îi vor trata ca pe trădători", a spus Udrea.

Deputatul de Timiş Marius Dugulescu a anunţat, vineri, că demisionează din PDL şi trece la PNL.

Şi senatorul de Hunedoara Dorin Păran a anunţat, vineri, că a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL.

În ultima perioadă, mai mulţi parlamentari şi-au anunţat plecarea din PDL, după ce Sorin Frunzăverde a demisionat din formaţiunea democrat-liberală şi a devenit vicepreşedinte al PNL.

Astfel, au demisionat din PDL deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, senatorul de Caraş-Severin Iosif Secăşan şi deputaţii de Caraş-Severin Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu, care au trecut la PNL. Joi, a demisionat din PDL, trecând la PNL, senatorul de Iaşi Mihaela Popa, iar vineri şi-a anunţat demisia din formaţiunea democrat-liberală deputatul de Timiş Marius Dugulescu, care a trecut şi el la PNL.

La rândul său, senatorul PDL Dorel Borza a anunţat că susţine candidatura liberalului Nicolae Robu la Primăria Timişoarei deoarece acesta este "cel mai potrivit", în timp ce candidatul PDL "nu are şanse", precizând însă că nu intenţionează să părăsească partidul întrucât nu este "traseist politic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici