Udrea, Turcan şi Falcă, coordonatorii campaniei de comunicare a PDL

Colegiul Director al PDL i-a desemnat, vineri, pe Elena Udrea, Raluca Turcan şi Gheorghe Falcă, coordonatori ai campaniei de comunicare pentru alegerile parlamentare, strategia pentru toamnă incluzând conferinţe de presă săptămânale, cu mesaj unitar la nivel naţional.

661 afișări
Imaginea articolului Udrea, Turcan şi Falcă, coordonatorii campaniei de comunicare a PDL

Vicepreşedinţii PDL Raluca Turcan şi Gheorghe Falcă şi secretarul executiv Elena Udrea

Vicepreşedinţii PDL Raluca Turcan şi Gheorghe Falcă, alături de secretarul executiv Elena Udrea, vor coordona Departamentul de imagine şi comunicare al PDL, în vederea iniţierii unei campanii de comunicare publică pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, a decis, vineri, Colegiul Director al partidului.

Astfel, cei trei lideri PDL se vor asigura că mesajul partidului este transmis în mod unitar şi la nivel local, în ideea că alegerile parlamentare din toamnă, desfăşurându-se pe sistemul votului uninominal, se aseamănă mult, la nivel organizatoric, cu alegerile locale din luna iunie.

În şedinţa Colegiului, vicepreşedintele Raluca Turcan a propus deja o primă măsură care va trebui aplicată nu numai la nivelul tuturor filialelor, ci şi la centru. Astfel, PDL urmează să organizeze săptămânal conferinţe de presă, la care să participe, pe lângă aleşii locali, actualii şi viitorii candidaţi pentru Parlament ai partidului.

În plus, Raluca Turcan a propus în Colegiul Director ca pe listele de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat să se regăsească cel puţin o femeie în primele locuri eligibile.

De altfel conducerea PDL a decis că data de 19 iulie este termenul limită pentru depunerea la centru a listei cu potenţiatii candidaţi pentru fotoliile de parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici