Udrea: Voi candida la alegerile parlamentare în Colegiul 25

Fostul preşedinte al PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat, vineri, că va candida la alegerile parlamentare în Colegiul 25.

338 afișări
Imaginea articolului Udrea: Voi candida la alegerile parlamentare în Colegiul 25

Udrea: Voi candida la alegerile parlamentare în Colegiul 25 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Voi candida la alegerile parlamentare, voi încerca să câştig un loc în Parlament", a spus Udrea la gândul.info.

Întrebată unde va candida, Udrea răspuns: "Firesc, în Colegiul unde sunt parlamentar, Colegiul 25".

Ea a spus că este mai apreciată în provincie, unde a avut activitate ca ministru al Dezvoltării.

"Nu mai este atmosfera de acum câţiva ani, când oamenii veneau să se pozeze cu tine", a spus Udrea.

Ea a explicat însă că te erodezi, ca politician, când te expui mediatic pentru a explica măsurile luate de Guvern în perioadă de criză.

Udrea a spus că nu va ieşi din politică dacă nu va câştiga un loc în Parlament, menţionând că va încerca să fie un politician mai bun.

Întrebată în legătură cu faptul că a fost acuzată în câteva rânduri că tot taie panglici, Udrea a răspuns: "Azi nimeni nu mai taie panglici. Tăierea de panglici înseamnă noi locuri de muncă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici