Video Un candidat PNL la o primărie din Timiş a fost reţinut pentru trafic internaţional de droguri VIDEO

  • Marius Ciornenchi era desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al localităţii Giera din judeţul Timiş.
  • În urma unui flagrant, mascaţii au descins la locuinţa lui.
  • Drogurile erau trimise prin curier din Spania şi ridicate în baza unui buletin fals.
5325 afișări

“Droguri la PNL!”  Candidatul la primăria Giera, judeţul Timiş, reţinut pentru trafic international şi national de cannabis.

Marius Ciornenchi a ajuns în vizorul procurorilor DIICOT – structura centrală, care au prins în flagrant două persoane care au ridicat un colet trimis din Malaga.

“Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti - SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza oraşului Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a 2 inculpaţi după ce aceştia au ridicat de la firma de curierat un colet expediat din Malaga, Spania, şi având asupra lor suma de 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder şi fragmente vegetale. În urma activităţilor investigative a fost ridicată şi cantitatea de 1,488 kg. cannabis”, transmite DIICOT.

Ulterior, anchetatorii au descins la trei adrese printre care şi locuinţa lui Ciornenchi. De aici au fost ridicate sume importante de bani, telefoane mobile dar şi mai multe obiecte folosite la porţionarea şi ambalarea drogurilor.

Au fost ridicate o ţigaretă confecţionată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanţă pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro şi 5.000 de lei, 7 telefoane mobile, 2 cântare electronice, 30 de pungi de vidare, un grinder şi un bong”, mai anunţă DIICOT

În urma audierilor, candidatul PNL la funcţia de primar în Giera au fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri. Soţia lui şi cealaltă persoană au fost plasate sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici