Un deputat a revenit în grupul parlamentar PNL

Luminiţa Barcari a cerut conducerii Camerei Deputaţilor să ia act de revenirea sa în grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, anunţă Gabriel Andronache. Ea s-a retras la începutul lunii noiembrie, după ce Ludovic Orban a demisionat din grupul PNL.

1394 afișări
Imaginea articolului Un deputat a revenit în grupul parlamentar PNL

Sursa foto-Facebook

„Deputatul Rodica Luminiţa Barcari a solicitat conducerii Camerei Deputaţilor să ia act de revenirea sa, ca membru, în Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor”, anunţă liderul grupului, Gabriel Andronache.

El precizează că, în urma redobândirii calităţii de membru al Grupului Parlamentar al PNL, Luminiţa Barcari îşi va relua activitatea în Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor.

Luminiţa Barcari, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, s-a retras din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor începând cu data de 1 noiembrie 2021, după ce Ludovic Orban şi-a anunţat demisia din grup.

„De câteva luni de zile scena politică s-a dezechilibrat profund şi, din păcate, motivul principal îl constituie tocmai acţiunile unor politicieni ai Partidului Naţional Liberal, cu care am pornit împreună anul trecut pe drumul dezvoltării ţării, acţiuni individuale şi de grup care au condus la o criză politică aproape fără o ieşire constructivă într-un orizont de timp apropiat şi la o criză sanitară greu de explicat în termeni raţionali ci, mai degrabă, prin insuficienta atenţie acordată de către guvernanţi pandemiei. S-a creat, astfel, un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări, dar mai ales la nivelul judeţelor mai puţin dezvoltate”, afirma Barcari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici