Un deputat PDL şi-a inaugurat un nou birou parlamentar cu două luni înaintea încheierii mandatului

Un deputat PDL de Suceava şi-a inaugurat, joi, un nou birou parlamentar în sediul Primăriei comunei Adâncata, cu două luni înainte ca mandatul său să se încheie, acesta susţinând însă că va fi ales pentru încă un mandat de deputat în acest colegiu.

204 afișări
Imaginea articolului Un deputat PDL şi-a inaugurat un nou birou parlamentar cu două luni înaintea încheierii mandatului

Un deputat PDL şi-a inaugurat un nou birou parlamentar cu două luni înaintea încheierii mandatului (Imagine: Mediafax Foto)

La acest birou parlamentar Ioan Bălan, ales în colegiul uninominal 2 din Suceava, urmează să acorde audienţe în zilele de vineri, el având cabinete parlamentare şi în Palatul Administrativ din municipiul Suceava, în cartierul sucevean Burdujeni şi în comuna Mitocul Dragomirnei.

Întrebat dacă investiţia pentru un timp atât de scurt până la finalizarea mandatului de deputat era necesară, deputatul democrat-liberal a răspuns că are speranţa că îşi va desfăşura activitatea în colegiu încă un mandat.

"Se merită o astfel de investiţie chiar dacă ar funcţiona o zi şi în care un cetăţean ar putea beneficia de sprijinul meu. Am însă speranţa că voi desfăşura activitatea în acest colegiu încă un mandat. Sper să fie de bun augur şi acest cabinet parlamentar să fie, în urma discuţiilor cu cetăţenii, şi un izvor pentru o lege bună", a spus Bălan.

În faţa clădirii unde funcţionează acest cabinet parlamentar a fost montat un panou cu datele de contact, dar care nu are sigla PDL, şi pe cea a Alianţei România Dreaptă.

Ioan Bălan este secretar general al PDL Suceava şi secretar general adjunct al PDL.

El a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 în urma alegerilor din 2008, obţinând peste 50 la sută din voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici