Un deputat PSD, fost trezorier, şi-a anunţat demisia din partid. Politicanul este trimis în judecată pentru delapidare

  • Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a decis să părăsească partidul.
  • El rămâne deputat neafiliat.
  • Drăghici este trimis în judecată pentru delapidare.
1113 afișări
Imaginea articolului Un deputat PSD, fost trezorier, şi-a anunţat demisia din partid. Politicanul este trimis în judecată pentru delapidare

Un deputat PSD, fost trezorier, şi-a anunţat demisia din partid. Politicanul este trimis în judecată pentru delapidare

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a anunţat, marţi pe Facebook, că va demisiona din partid, lucru pe care l-a comunicat lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Acesta a precizat că vrea să continue ca deputat neafiliat.

„Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a scris Mircea Drăghici, marţi, pe Facebook.

Mircea Drăghici este la al treilea mandat de deputat de Argeş, ales pe listele PSD.

Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.

Potrivit DNA, formaţiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să îşi exprime poziţia procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătoreşti în cauză. În luna septembrie 2019, instanţa supremă a dispus începerea judecării pe fond în acest dosar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drăghici,
demisie,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici