Ameninţări cu greva parlamentară dacă Dragnea nu demisionează

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, că, dacă Liviu Dragnea nu va demisiona în urma şedinţei CExN de vineri, nu exclude ca cei 80 de parlamentari care îl contestă pe liderul social-democrat să intre în grevă parlamentară.

3455 afișări
Imaginea articolului Ameninţări cu greva parlamentară dacă Dragnea nu demisionează

Un deputat PSD nu exclude greva parlamentară dacă Dragnea nu demisionează

“Nu am discutat deocamdată despre intrarea în grevă parlamentară, dar, dar dacă mâine nu se va finaliza în modul în care aşteptăm cu toţii, pentru că suntem un număr foarte mare de parlamentari nu ştiu cum vor evolua lucrurile. Aşteptăm să se termine şedinţa de mâine şi după aceasta vom vedea exact ce hotărâre vom lua cei care suntem semnatari ai acelei scrisori şi aici mă refer la parlamentari. S-a ajuns prea departe şi încercăm să redresăm toată problema aceasta”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Răzvan Rotaru.

El a mai spus că o decizie finală va fi luată după şedinţa CExN al partidului.

”Nu ţine de unul sau de altul, dar mâine vom vedea exact ce se va întâmpla şi vom decide. Suntem peste 80 de parlamentari. Legal este posibil să se intre între o grevă parlamentară, dar vom decide mâine (vineri - n.r.) în ce formulă şi ce vom face mai departe. Sunt multe lucruri pe care le putem face, dar nu aş vrea să vorbesc în avans până nu avem un rezultat. Aşteptăm ziua de mâine să vedem ceva da bunul Dumnezeu... Noi sperăm să fie un lucru bun pentru că ţara are nevoie de stabilitate şi de creştere din toate punctele de vedere, nu de scandaluri. Nu e frumos ca lumea să se uite la scandaluri, lumea trebuie să simtă că o duce mai bine”, a adăugat Rotaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici