Un deputat PUSL/PSD s-a înscris în AUR

Ana Predescu, deputat PUSL ales din partea PSD, s-a înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor, a anunţat liderul AUR, George Simion.

360 afișări
Imaginea articolului Un deputat PUSL/PSD s-a înscris în AUR

Un deputat PUSL/PSD s-a înscris în AUR

„Din ce în ce mai mulţi oameni valoroşi, capabili, alături de care vreau să reconstruiesc România se alătură AUR. (…) Îmi face o deosebită plăcere să o anunţ ca pe colegă a mea, nu doar în Camera Deputaţilor, ci şi colegă de partid, şi persoană care va juca un rol cheie în judeţul Braşov, în tot ce înseamnă regiunea din centrul ţării şi în politicile de educaţie ale AUR, pe doamna deputat Ana Predescu”, a spus George Simion, într-o conferinţă de presă organizată la Braşov.

El spune că AUR vizează primul loc în alegerile de anul viitor.

„Noi, AUR, în ciuda celor care considerau că vom fi un partid balama ne luptăm pentru locul 1 şi pentru o ţară normală, cum ni s-a promis şi nu s-a livrat. Nu vrem să facem alianţă decât cu românii şi îi aşteptăm pe toţi românii în AUR. Nu suntem partid balama, suntem partidul care în 2024 o să se lupte pentru primul loc şi pentru români. Vreau să spun bun venit tuturor colegilor care ni se alătură astăzi. M-am bucurat când am intrat în sală şi mi-aţi spus că voiaţi să faceţi pasul acesta demult. Uniţi suntem mai puternici! Unirea face puterea!”, a completat George Simion.

Deputatul Ana Predescu a precizat că „pentru foarte multă lume cred că este o surpriză faptul că m-am alăturat familiei AUR, dar acest lucru a venit oarecum firesc. Vreau să vă mărturiresc faptul că această decizie am luat-o nu mai devreme de miercuri, 15 noiembrie, în momentul în care îmi scriam un comunicat de presă pentru a elogia evenimentul care a avut loc în 1987, acel sâmbure de schimbare, acea dovadă de curaj, de atitudine şi de asumare. În acel moment am început să fac o paralelă între 1987 şi 2023. A venit ca o radiografie în urma căreia am constatat cumulul acelor informaţii pe care eu le scriam şi care erau destul de reale. Noi de mai bine de 30 de ani tot luptăm să avem o viaţă mai bună şi pasăm din generaţie în generaţie această responsabilitate generaţiei următoare”.

Ana Predescu a subliniat că „este extrem de important să realizăm că suntem la un moment de cotitură. Generaţia mea, a celor de 40 de ani şi peste, a ajuns la această concluzie: că acum este momentul de a produce o schimbare în România, aşa cum în 1987 un grup de oameni au avut curajul să o gândească”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici