Un fost deputat PSD trece la Pro România: Lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcţie greşită

Deputatul Corina Bogaciu, care a demisionat din PSD în luna noiembrie a anului trecut, a anunţat că s-a înscris în Pro România. Decizia vine după ce tot vineri şi deputatul PSD Oana Silvia Vlăducă a spus că se alătură aceluiaşi partid.

205 afișări
Imaginea articolului Un fost deputat PSD trece la Pro România: Lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcţie greşită

Un fost deputat PSD trece la Pro România: Lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcţie greşită

„Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor şi nu al liderilor. Cu fiecare zi care a trecut de la demisia mea din Partidul Social Democrat, mi-am întărit convingerea că am făcut un lucru bun şi că doar aşa îi voi putea reprezenta cu onestitate pe cetăţenii din judeţul Ilfov care mi-au acordat voturile şi încrederea lor”, a scris Corina-Alexandra Bogaciu, vineri pe Facebook.

Ea a acuzat că PSD şi Guvernul condamnă Capitalăa şi toată zona metropolitană la subdezvoltare.

„Cum aş putea acum să apar în faţa lor, ca membră a unui partid care, prin guvernul pe care îl susţine, condamnă Bucureştiul şi întreaga zonă metropolitană la subdezvoltare? Proiectele din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti – Ilfov, şi altele asemenea referitoare la Zona Metropolitană, nu vor mai putea fi demarate în condiţiile acestei subfinanţări, iar cetăţenii din localităţile limitrofe Capitalei vor deveni victime colaterale într-un război politic care nu-i priveşte. De aceea, asemeni altor colegi ai mei, consider că lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcţie greşită şi cum în interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare celor ale echipei actuale de conducere, singura soluţie este construirea unei alternative în afara partidului. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a conchis Bogaciu.

Corina-Alexandra Bogaciu a demisionat în noiembrie 2018 din PSD. Alături de ea au mai demisionat deputatul Constantin-Cătălin Zamfira şi senatorul Emanuel-Gabriel Botnariu.

Tot vineri, deputatul Oana Silvia Vlăducă a anunţat, pe Facebook, că demisionează din PSD pentru a se înscrie în Pro România, precizând că multe din valorile partidului s-au pierdut de când formaţiunea „a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast”.

În ultima perioadă au demisionat din PSD şi s-au înscris în Pro România fostul premier Mihai Tudose şi deputatul Georgian Pop, fost preşedinte al Comisiei de control SRI. Şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus anul trecut din PSD, a aderat în această lună la partidul lui Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici