Un fost ministru PSD acuză guvernul că amenzile date pentru nerespectarea stării de urgenţă sunt o taxă mascată

  • Un fost ministru PSD acuză guvernul că a introdus o nouă taxă - amenzile
  • Radu Oprea, senator PSD: Valoarea amenzilor, mai mare decât impozitul pe profit pe primul trimestru
  • Până în prezent nu se cunoaşte gradul de colectare al amenzilor date ca urmare a nerespectării ordonanţelor militare
  • Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a afirmat că încasările la buget sunt mai bune decât în aprilie 2019
1330 afișări
Imaginea articolului Un fost ministru PSD acuză guvernul că amenzile date pentru nerespectarea stării de urgenţă sunt o taxă mascată

Un fost ministru PSD acuză guvernul că amenzile date pentru nerespectarea stării de urgenţă reprezintă o taxă mascată a guvernului

"Au introdus taxări noi, că amenzile care au fost aplicate pentru mai mult de 300.000 de români şi care au o valoare incredibilă de peste 600 de milioane de lei reprezintă o nouă taxă, pentru că a depăşit valoarea, de exemplu, a impozitului pe profit pe primul trimestru. Deci e o taxă mascată a guvernului", a precizat Radu Oprea.

Reacţia social-democratului a venit la urmare a declaraţiilor ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, cu privire la încasările la buget de luna trecută.

Florin Cîţu, Ministrul de Finanţe: Încasările sunt mai bune decat anul trecut, avem rezultate, dar trebuie să fie mult mai bune ca să nu avem probleme în viitor.

Amenzile la care se referă Radu Oprea au fost date românilor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare. Până în prezent nu se cunoaşte câte amenzi au şi fost plătite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici