Un lider liberal îl acuză de plagiat pe Dragnea pentru că ar fi furat din Israel titlul unui program naţional

Senatorul PNL Florin Cîţu a afirmat vineri că Liviu Dragnea a furat de la israelieni titlul proiectului "Start-up Nation", deşi a fost avertizat să nu o facă, fiind o marcă înregistrată, astfel că acum israelienii sunt îngrijoraţi că eşecul iniţiativei României ar putea fi asociată cu programul lor.

1930 afișări
Imaginea articolului Un lider liberal îl acuză de plagiat pe Dragnea pentru că ar fi furat din Israel titlul unui program naţional

Un lider liberal îl acuză pe Dragnea de plagiat pentru că ar fi furat din Israel titlul unui program naţional

"Astăzi despre una dintre cele mai mari minciuni ale lui Liviu Dragnea. Această minciună nu afectează doar România. Are implicaţii internaţionale. Fix cu ţara a cărui mare susţinător, în mod ipocrit, se prezintă a fi Liviu Dragnea. Vorbim de Israel! O mare iniţiativă a lui Dragnea este cel mai ordinar plagiat. Este vorba despre <Start-up Nation>. Dragnea şi gaşcă lui stau mai prost cu cartea. Au furat titlul acestui program şi l-au prezentat că pe o iniţiativă a marelui dictator. Prezent în conferinţa OCDE (origanizaţie de prestigiu Liviule în care nu mai intrăm din cauza ta) de la Paris, am aflat de la Eugene Kandel CEO Start-up Nation central Israel, că deşi a fost avertizat să nu folosească această titlu pentru că este o marca înregistrată, Liviu a mers înainte cu proiectul", a scris liberalul Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PNL a susţinut că israelienii sunt îngrijoraţi că eşecul programului din România poate fi asociat cu programul lor, care are un succes internaţional.

"Israelienii sunt supăraţi şi în acelaşi timp foarte îngrijoraţi că eşecul lamentabil al Start-up Nation din România poate fi asociat programului lor care are un succes inernational recunoscut. Ne-au somat în nenumărate rânduri să nu mai folosim acest brand înregistrat. Din ce am înţeles Start-up Nation din Israel intenţionează să acţioneze statul român în judecată. Cine plăteşte pentru toate tâmpeniile lui Liviu Dragnea? Noi plătim. Ce fel de apărător al statului Israel se proclamă Liviu Dragnea dacă face aşa ceva? Câte lucruri din programul de guvernare sunt copiate după ureche fără că statul român să fi cerut drept de autor ?", a adăugat Cîţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici